Pokémonforumet
Vil du reagere på denne meddelelse? Tilmeld dig forummet med et par klik eller log ind for at fortsætte.

Det danske Pokémonforum

Du er ikke logget ind. Log ind eller registrer dig her.

Regler for Pokémonforumet | Læs før du poster! VIGTIGT!

Go down  Besked [Side 1 af 1]

Black Celebi

Black Celebi
Admin

For at forumet skal fungere ordentligt, er det nødvendigt at have nogle generelle regler og retningslinjer, som alle brugere skal følge. Vi har et rapporteringssystem, så brugere kan rapportere indlæg der bryder reglerne.

I tillæg til disse regler skal sektionen ”regler og bekendtgørelser” læses jævnligt. Eventuelle nye regler eller tillægsregler vil altid dukke op der.

Administratorerne og moderatorerne har en slags ”priksystem”, som vi bruger, når brugerne bryder reglerne. Efter tre anmærkninger bliver du ekskluderet (midlertidig eksklusion). Efter tre midlertidige eksklusioner bliver du ekskluderet for altid. Desuden ekskluderer vi brugere ved store regelbrud, eller hvis de viser at de overhovedet ikke har noget nyttigt at tilføre forumet.

Hvis du har spørgsmål eller problemer med forumet, kan du sende en mail til "MAIL" (husk at skrive hvem du er).

Moderatorerne har ansvaret for at slette, rydde, ændre og flytte emner på eget initiativ. De har også til opgave at meddele administratorerne, hvis en eller flere brugere opfører sig på en sådan måde, at de bør ekskluderes fra forumet. Når en bruger bliver ekskluderet vil både brugernavn, IP-adresse og e-mail blive opført i databasen for at undgå dobbeltbrugere. Hvis en dobbeltbruger dukker op, bliver BEGGE BRUGERE EKSKLUDERET PERMANENT fra forumet! Hvis du bruger en computer som andre også har adgang til, og bruger den til at være på forumet, kan det blive tolket som dobbeltbrugere. Hvis du bliver ekskluderet af den grund, så send en mail til ovennævnte adresse, så fikser vi det og ophæver ekskluderingen.REGEL 1

§1 - Opførsel: Vær høflig! Flaming, tilsvining, udhængning og lignende må du gå et andet sted hen med.

§2 - Posting: Fyld ikke dine indlæg med masser af smilies, fire linjer med udråbstegn, kun store bogstaver osv. Et indlæg skal også have lidt indhold. Et, to eller tre ord er lige i underkanten. Lad være med at sende indlægget, hvis du ikke har noget sagligt argument. Husk også at argumentere for dine påstande.

§3 - Dobbeltsending: Lad være med at sende dit indlæg flere gange, med mindre du har en god grund til det. Alle emner og indlæg, som du selv har lavet, kan redigeres ved at trykke på linket nederst i teksten. Trippelsending eller mere er det samme som at bede om ekskludering.

§4 - Sprogbrug: På forumet benyttes dansk skriftsprog. SMS-sprog, chat-sprog, koder og lignende kan ikke benyttes. (Svensk og norsk er også acceptabelt.)

§5 - SPAM: SPAM tåbelige og usaglige indlæg, bliver slettet øjeblikkelig. Quizzer, x-ord, gratulationer, god-dit og god-dat, slettes umiddelbart. Og for alt i verden: SVAR IKKE PÅ SPAM!

§6 - Genoplivning:
Genoplivning af gamle emner, er ikke tilladt med mindre du har noget sagligt at tilføje diskussionen. Hvis ikke, så lad døde emner forblive døde.

§7 - Advarsler: Hvis du opretter nye emner, der enten spolerer spildetaljer eller kommer til at indeholde mange/store billeder, så mærk det i emnetitlen ([56kb Advarsel] og [Spoiler]).

§8 - Avatar-tyveri: Det er ikke tilladt at bruge andres avatar, med mindre den er offentligt tilgængelig, så alle vil kan finde den på nettet. Hvis en bruger, har lavet eller modificerer en personlig avatar, skal du have tilladelse af ham/hende for at bruge den. Hvis en moderator/administrator fjerner din avatar, signatur eller dit link, er det forbudt at lægge den tilbage.

§9 - Personlig information: Det er strengt forbudt at afgive information (navn, adresse, telefonnummer, mailadresse) om andre brugere uden deres samtykke. Hvad du skriver information om dig selv, gør du det på eget ansvar.REGEL 2


Piratkopiering: Piratkopiering er et følsomt emne, og der skal ABSOLUT IKKE spørges om eller henvises til steder, hvor man kan downloade eller som fortæller hvor man kan downloade piratkopieret materiale eller cracke programmer. Det gælder cd-rom’er, film, software, keygens, musik og anime-episoder, for bare at nævne det mest kendte (og ja, anime-episoder er ulovlige, selv om de ”ikke er licenseret i USA”).

Hvis sådanne link lægge ud her, vil afsenderen blive ekskluderet i to uger.

Generelle og seriøse diskussioner om emnet er helt i orden, så længe de ovennævnte regler ikke brydes. Emner kan også blive slettet selv om de ikke direkte bryder med reglerne, men har et ledende indhold. Dette gælder også emner om chipping af spilmaskiner.REGEL 3

§1 - Oprettelse af emner: Før du opretter et emne, bør du tænke over to ting.
1: Er dette emne nødvendigt? En del af det der postes på forumet hører til i skraldespanden. Emner bør have en vis længde der tydeligt forklarer hvad du gerne vil diskutere eller have svar på. Du bør også bruge en beskrivende emnetitel (ikke ”hjælp!!!!!111oneone, men hjælp med bossen i hule x”).
2: Findes emnet allerede fra tidligere? Det kan godt ske at andre har oprettet det samme eller et lignende emne tidligere. Kopi-emner vil blive slettet. Forumet har en søgefunktion, så brug den flittigt.

§2 - Emneplacering: Opret nye emner i de rigtige forumkategorier. I første forumkategori opretter du spørgsmål, diskussioner og problemer, der knytter sig til de forskellige konsoller samt spilanmeldelser og rekorder. I den anden forumkategori kan du spørge om alt der har med spil at gøre. Nogle af de mest diskuterede spil har egne kategorier, hvor man placerer alt, som har med den spilserie at gøre. I den sidste forumkategori havner så alt det, der ikke direkte har med spil at gøre, som fx hjælp med forumet, småsnak og opslagstavlen (læs de særlige regler der!). Tjek også alle emner der er lagt op der, da de ofte giver dig svar, eller fortælle dig om det rigtige sted at spørge. Lad være med at plage om nye spilkategorier. Vi opretter selv nye, når vi mener at der er behov for det.

§3 - Forumhjælp: Hvis der er noget du ikke forstår ved forumet, eller hvis du ønsker at teste hvordan forumets kommandoer fungerer, så skal det ikke gøres i et emne der bliver stående for altid. Rediger hellere lidt ind i et andet emne, og fjern det derefter. Læs også om forumkoderne HER.REGEL 4

§1 - Stødende materiale: Der er visse ting som ikke skal dukke op i forumet. Porno, racisme, grov sprogbrug, vulgære billeder og lignende stødende materiale skal ikke forekomme hverken i form af links eller billeder. Emner der indeholder ovennævnte vil straks blive slettet og afsenderen risikerer ekskludering.

§2 - Reklame: Det samme gælder for reklame for diverse ting. Reklame for tjenester som mobil-tjenester, mail-tjenester og lignende emner, der åbenlyst kun er oprettet som reklame for egne (eller venners) hjemmesider (specielt dem der ikke har noget med Pokémon at gøre) hører ikke hjemme her, selv om man naturligvis har lov til at give andre et tip om nyttige sider, men så skal dette imidlertid foregå som en del af en diskussion eller lignende. Vi kan ikke have emner som bare er reklame. Specielt strenge er vi med reklame, der involverer penge. Det har ikke noget at gøre her på forumet!

§3 - Skadeligt materiale: Der skal ikke linkes til virus, trojanere eller andre filer af samme type!Sidst rettet af Black Celebi Fre Sep 15, 2023 12:58 am, rettet 1 gang

https://www.pokemonforumet.dk

Tilbage til toppen  Besked [Side 1 af 1]

Forumtilladelser:
Du kan ikke besvare indlæg i dette forum

 
  • ©phpBB | Anmeldelse af misbrug